Bli ekspert på bibliotekarrangementer!

Vestfold fylkesbibliotek tilbyr nå en håndbok i hvordan bibliotekansatte kan gjennomføre suksessfulle arrangementer. Håndboka gir praktisk og detaljert informasjon om hva man gjør før, under og etter arrangementer i biblioteket.

Det legges særlig vekt på litteraturhusarrangementer og debatter. Håndboka gir tips til praktisk gjennomføring, markedsføring, økonomi, servering, forhold til samarbeidspartnere og evaluering.

-Mange bibliotekansatte er drevne arrangører, mens andre er uerfarne. Vi håper alle finner nyttig informasjon for egen praksis og faglig utvikling, sier Steinar Engeland, rådgiver i Vestfold fylkesbibliotek og forfatter av håndboka.

Litteraturhusbibliotekene Tønsberg/Nøtterøy, Sandefjord, Larvik og Horten gjennomførte i 2014 nesten 900 arrangementer. Alt fra debatter, forfattermøter og foredrag, til forestillinger, bokcafè, konserter og kurs.

Målet er at Litteraturhusbibliotekene i Vestfold skal være et fyrtårn for litteratur og offentlig ordskifte i lokalmiljøet.

Boka er til salgs på konferansen «Tenke det – ville det – gjøre det» melder prosjektleder i Litteraturhus Vestfold, Aase Wivestad.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s